Hoppa till sidans innehåll

Grupper 2022


Inför våren 2022 har vi 5 basgrupper. Grupperna kommer ofta att träna från samma plats på tisdagar men ibland var för sig för att de äldre ska kunna ta sig till ny terräng. Totalt är vi ca 90 barn/ungdomar i de olika grupperna.

Grön
Våra yngsta där leken är minst lika viktig som orienteringen. Här jobbar vi med att passa kartan och karttecken. Vissa är med och tävlar i så kallad U-klass ibland, vissa är bara med på tisdagsträningar och kanske våra lättsamma 4-klubbsmatcher med grannklubbarna. Klubbens återväxt och framtidsgrupp, där det finns plats för flera barn som vill utvecklas i en bra och trygg gemenskap. Ålder 7-11 år. 

Vit
Gruppen som klarar av att ta kontroller vid sidan av stigen och lättare vägvalsproblem och nu ska börja med kompassgång, förenkling och vägval. Några har precis börjat tävla och några har tävlat i något år. Några kommer precis från grön grupp. Ålder 7-11 år.

Gul
Några som skaffat sig rejält med tävlingserfarenhet och nu börjar klara av de lite svårare stegen med kompassgång, förenkling,vägval och kontroller en bra bit från stigarna. Ålder 10-13 år.

Orange och violetta
Våra mest träningsflitiga ungdomar som springer i stort sett alla tävlingar som finns att tillgå. Ett bra och sammansvetsat gäng där alla utvecklats mycket de senaste åren inom klubben och även genom SOFs arrangemang och läger och umgänge med ca 50-60 andra Sörmländska likasinnade. Ålder 12-18 år

 

 
Det finns inget album kopplat till denna sida.

1000-Klubben!

Vill du vara med och stödja Nyköpings OK´s satsande Elitlöpare? 

Nu kan du stödja dessa genom att sätta in valfritt bidrag till Nyköpings OK´s Bankgiro och märka det med 1000 Klubben.

Bankgiro: 5974-6149

 

SSAB skidsäsong 2
Heilborn Skidsäsong

Noname
   

eventor_clubpage_178x42

Postadress:
Nyköpings OK - Orientering
Klubbhuset, Ekensberg
61165 Nyköping

Kontakt:
Tel: 0155288555
E-post: This is a mailto link...

Se all info