Hoppa till sidans innehåll

Vårtrippeln 2020 - NOK behöver din hjälp

08 JAN 2020 16:48
Hej alla NOK-are eftersom det tyvärr blev fel mailadress till Micke A lyfter vi upp den här önskan om att få funktionärer till arenabygge/rivning och några funktioner under tävlingarna.
  • Uppdaterad: 08 JAN 2020 16:48

Nu börjar också den nya tävlingssäsongen nalkas och som vanligt inleds den med vår egen Vårtrippel som i år går av stapeln helgen 27–29 mars vid Krognäs gård i närheten av Buskhyttan. 

NOK arrangerar nattorienteringen på fredagskvällen och Nyköpingsorienteringen på lördagen. Vårtrippeln är ett uppskattat och superroligt arrangemang som också är ett viktigt bidrag till klubbens ekonomi.

Till dessa tävlingar behöver klubben din hjälp! Det finns en massa olika uppgifter och poster som behöver bemannas. Många av er har redan bokat upp er men för alla er som ännu inte fått någon uppgift så finns en massa härliga och roliga uppgifter kvar att hjälpa till med. Arenabygge, sekretariat, starter, marka, parkering, duschar med mera behöver personal. All hjälp behövs och just din insats behövs för att NOK ska kunna genomföra detta suveräna arrangemang.

Om du inte redan har fått en uppgift så anmäl dig till Micke Alenius så snart som möjligt. Skriv gärna om du har något särskilt önskemål på uppgift. Vi kommer också behöva hjälp med bygge och rivning av arenan. Mer information om detta kommer närmare tävlingen.

Ring, messa eller mejla ditt deltagande till:

Micke Alenius

0705678957

This is a mailto link

Skribent: Mikael Guttke
Epost: Adressen Gömd

1000-Klubben!

Vill du vara med och stödja Nyköpings OK´s satsande Elitlöpare? 

Nu kan du stödja dessa genom att sätta in valfritt bidrag till Nyköpings OK´s Bankgiro och märka det med 1000 Klubben.

Bankgiro: 5974-6149

 

SSAB skidsäsong 2
Heilborn Skidsäsong

Noname
   

eventor_clubpage_178x42

Postadress:
Nyköpings OK - Orientering
Klubbhuset, Ekensberg
61165 Nyköping

Kontakt:
Tel: 0155288555
E-post: This is a mailto link

Se all info