Hoppa till sidans innehåll

Välkommen tillbaka Oskar!

30 JAN 2020 08:11
Oskar Carlborg återvänder till Nyköpings OK
  • Uppdaterad: 30 JAN 2020 08:11

Det är med glädje vi kan meddela att NOK-fostrade Oscar Carlborg återvänder till klubben efter några år hos våra kompisar i OK Hällen. Oskar och tvillingbror Per var förgrundsfigurer i ett mycket starkt juniorteam i NOK födda på slutet av 80-talet som många av oss kommer ihåg från framgångsrika år mitten 2000-talet. Brödernas far Nils var då ordförande i flera år. Oskar planerar att komma på klubbmötet 8 feb så kom gärna dit om ni vill vara med och välkomna honom tillbaka till NOK personligen!

/Johan, ordf

Text från Oskar:

Nu återvänder jag till Nyköpings OK efter drygt tio år i grannklubben OK Hällen. Det ska förstås bli fantastiskt roligt att återigen få representera min moderklubb. Jag började min karriär som orienterare när jag var fjorton år gammal. Torbjörn Lagerström var den som  introducerade mig för orienteringen och sedan dess har jag varit sporten trogen. Tillsammans med  min bror Per och den talangfulla årgången -87 kom vi att nå flera framskjutna mästerskapsplaceringar. Eran peakade under SM veckan i Ångermanland 2004. Ledda av Ingvar Blomberg lyckades vi bärga hem två silvermedaljer och hade stora förhoppningar på den avslutande stafetten uppe på Skyttis utanför Örnsköldsvik. Där ville ödet annorlunda men det är ändå med värme man blickar tillbaka på den tiden.

Min senaste insats för NOK var sista sträckan i Mikkeli Jukola 2009. Från Savolax djupa skogar för jag nu kavlen vidare, jag lovar jag är i bättre form nu och  ser verkligen fram emot att vara med och bidra till klubbens arbete.

NOK elitjuniorteam 2005: Per C, Oskar C, Erik P, Mats E, Erik B, Oscar A, Tomas. NOK-are 2020: Tomas, Oscar A, Erik P och nu även Oskar C!

Skribent: Henrik Anängen
Epost: Adressen Gömd

1000-Klubben!

Vill du vara med och stödja Nyköpings OK´s satsande Elitlöpare? 

Nu kan du stödja dessa genom att sätta in valfritt bidrag till Nyköpings OK´s Bankgiro och märka det med 1000 Klubben.

Bankgiro: 5974-6149

 

SSAB skidsäsong 2
Heilborn Skidsäsong

Noname
   

eventor_clubpage_178x42

Postadress:
Nyköpings OK - Orientering
Klubbhuset, Ekensberg
61165 Nyköping

Kontakt:
Tel: 0155288555
E-post: This is a mailto link

Se all info