Hoppa till sidans innehåll

Terminsstart ungdomsträning

05 AUG 2021 17:43
Äntligen drar träningen för all barn och ungdomar igång igen!
  • Uppdaterad: 05 AUG 2021 17:43

På tisdag (10/8) börjar höstterminens träning för alla grupper och vi startar med en riktigt somrig bad-träning. Vi ses ute vid Strandstuviken och alla som vill får bada efter träningen. OBS! Det är den medföljande vuxna som ansvarar för sitt barn vid badet/i vattnet.

Under hösten kommer träningarna att vara en del på Ekensberg och en del på andra kartor så det är väldigt viktigt att titta i kalendern så att du kommer till rätt plats. Träningen startar 18.00 så det är bra att vara på plats ca 10 minuter innan. 

OBS! den 24 augusti är träningen inställd på grund av att sprint-DM genomförs i Eskilstuna den kvällen. Anmälan till det görs i Eventor.

I dagsläget kommer vi fortsätta att hålla klubbstugan stängd för dusch och fika men tillgång till toalett finns såklart. Vi meddelar här på sidan när vi återgår till det normala (att kunna duscha och fika i klubbstugan efter träning). Vi håller såklart tummarna för att det blir snart men avvaktar besked från FHM mfl.

I och med att corona-restriktionerna börjar lättas upp är det fler tävlingar nu än i våras. Tävlingarna genomförs fortfarande med omfattande restriktioner och det innebär bland annat att vi ledare har lite svårt att hjälpa alla nybörjare så mycket som vi skulle vilja. Om du vill prova att springa en tävling så går det bra att anmäla sig via Eventor och om du behöver hjälp med det så kan du fråga din ledare. Ledarna kan också berätta hur det går till på tävlingar så att du är mer förberedd.

I Eventor kan man se vilka tävlingar som finns i närområdet och när man klickar på en intressant tävling finns det information från arrangörsklubben. Först kommer en inbjudan och strax innan tävlingen kommer det en startlista med tider då alla startar och ett PM med mycket bra information gällande tävlingen. Under pandemin genomförs tävlingar lite annorlunda. Man kommer till tävlingen strax innan sin start och åker så snart man kan efter att man är klar. Det finns ingen dusch eller marka på tävlingarna just nu. Detta för att inte skapa trängsel.

Kommande:

10/8 Träning vid Strandstuviken (alla grupper)

15/8 Måsracet. En tävling strax utanför Buskhyttan (NOK kommer att ha en ledare på plats vid start för nybörjare som behöver lite stöd). Sista anmälningsdag 8/8

17/8 Tisdagsträning

24/8 Träningen inställd. DM-Sprint i Eskilstuna. Sista anmälan 17/8

31/8 Nybörjarkurs i orientering. Mer info kommer senare. Anmälan görs till This is a mailto link

5/7 DM-stafett i Trosa. Intresseanmälan till klubben gör du här

Vi ses i skogen!

Skribent: Kristin Källströmer
E-post: Adressen Gömd

1000-Klubben!

Vill du vara med och stödja Nyköpings OK´s satsande Elitlöpare? 

Nu kan du stödja dessa genom att sätta in valfritt bidrag till Nyköpings OK´s Bankgiro och märka det med 1000 Klubben.

Bankgiro: 5974-6149

 

SSAB skidsäsong 2
Heilborn Skidsäsong

Noname
   

eventor_clubpage_178x42

Postadress:
Nyköpings OK - Orientering
Klubbhuset, Ekensberg
61165 Nyköping

Kontakt:
Tel: 0155288555
E-post: This is a mailto link...

Se all info