Hoppa till sidans innehåll

Snart dags för Ångaloppet

09 AUG 2021 14:31
När vi firat klart ungdomarnas fantastiska insatser under U10 så är det dags att ladda upp för nästa helgs funktionärsuppdrag. Här kommer lite info kring Ångaloppet.
  • Skapad: 09 AUG 2021 14:31

När vi firat klart ungdomarnas fantastiska insatser under U10 så är det dags att ladda upp för nästa helgs funktionärsuppdrag. Här kommer lite info kring Ångaloppet.

Arrangemanget ser ut att få ett ganska bra deltagande, prel. 60-75% av "normalt". Antalet funktionärer dras ner i ungefär samma utsträckning. En komplett (och nästan helt bekräftad) bemanningslista finns framme. Vi räknar med att publicera denna på hemsidan på tisdag. Vissa justeringar jmf. med tidigare förslag, men ni som fått större förändringar är vidtalade. Även uppdaterade kartor och övriga informationsdokument kommer att publiceras då.

Några nyheter/informationspunkter från Ångaloppet:

- Ångaloppet har märkt upp banorna permanent med färg - detta innebär mindre efterarbete för oss - och förhoppningsvis lättare för deltagarna att hitta rätt. Även skyltning har gjorts tydligare vilket minskar risken för felspringningar.

- 22:an dras om en aning. Den kommer att följa 5:ans/11:ans sträckning in mot Ånga på insjövarvet. Detta innebär en extra simsträcka (samma som redan finns på de andra loppen).

- Parkeringen kommer att vara på gärdet närmast väg 219. Samma som senast.

- Arenan kommer att vara anpassad utifrån Corona och färre deltagare. T.ex. ingen dusch och färre tält.

Förändringarna på arenan innebär att bygge/rivning blir lite mindre omfattande än vanligt. Bygge planeras till onsdag från kl 17. Bra om vi blir minst 15-20 personer som hjälps åt då. Skriv gärna en kommentar på Facebook-inlägget eller hör av er till Per Carlsson om ni kan komma, så att vi slipper jaga folk

Hälsningar

Erik och Mats

Skribent: William Nilsson
E-post: Adressen Gömd

1000-Klubben!

Vill du vara med och stödja Nyköpings OK´s satsande Elitlöpare? 

Nu kan du stödja dessa genom att sätta in valfritt bidrag till Nyköpings OK´s Bankgiro och märka det med 1000 Klubben.

Bankgiro: 5974-6149

 

SSAB skidsäsong 2
Heilborn Skidsäsong

Noname
   

eventor_clubpage_178x42

Postadress:
Nyköpings OK - Orientering
Klubbhuset, Ekensberg
61165 Nyköping

Kontakt:
Tel: 0155288555
E-post: This is a mailto link...

Se all info