Hoppa till sidans innehåll

Fina lopp på Stigtomta kavlen

29 APR 2013 11:13
I helgen avgjordes Stigtomtakavlen vid Gromossens gård nordväst om Jönåker. Det blev många fina lopp av de NOK:are som deltog. Vinst blev det i H12 klassen.
  • Skapad: 29 APR 2013 11:13

Äntligen blev det stafettpremiär efter flera inställda tävlingar.
Årets Stigtomtakavel var lite mindre i formatet då den krockade med Silva-league tävlingarna i Tibro. Det var främst HD17 klassen som var värst drabbad för i veteran och ungdomsklasserna var det full konkurrens. 

NOK ställde upp flera lag på startlinjen och dessutom med många NOK:are som prövade på terrängen genom att springa Öppna klasser.

En fin framgång blev det i H12 där killarna var med i täten hela loppet. Philip Carlsson kunde till slut med en ursinnig spurt se till att det blev en seger strax för Norrköpings AIS. Första sträckan sprangs av Albin Falk och andra sträckan av Isak Anängen. Grattis!

I D12 blev det en fin femteplats för tjejerna. Här gjorde Signe Nilsson ett jättebra lopp på sista sträckan och hade näst bästa sträcktid. Övriga i laget var Alice Ek, Caroline Guttke och Nadja Dixon-Kassman.

Även i H13-16 blev det en femteplats efter stabila lopp av alla killarna. I det laget sprang Isak Eriksson, William Nilsson, Axel Sundin, Carl Carlsson, Ludvig Ek och Oscar Engman.

Nu ser vi fram emot nästa helgs 10-mila.

Skribent: Henrik Anängen

1000-Klubben!

Vill du vara med och stödja Nyköpings OK´s satsande Elitlöpare? 

Nu kan du stödja dessa genom att sätta in valfritt bidrag till Nyköpings OK´s Bankgiro och märka det med 1000 Klubben.

Bankgiro: 5974-6149

 

SSAB skidsäsong 2
Heilborn Skidsäsong

Noname
   

eventor_clubpage_178x42

Postadress:
Nyköpings OK - Orientering
Klubbhuset, Ekensberg
61165 Nyköping

Kontakt:
Tel: 0155288555
E-post: This is a mailto link

Se all info