Hoppa till sidans innehåll

Information om Fyrklubbsmatch 14sep

08 SEP 2021 21:33
  • Skapad: 08 SEP 2021 21:33

Här kommer lite information om nästa veckas träning som är en 4-klubbsmatch i Vagnhärad.

Vi fyra klubbar i närområdet Nyköpings OK, OK Hällen (Stigtomta), OK Måsen (Oxelösund) och Trosabygdens OK brukar ordna 4 träningstävlingar/år (en hos varje klubb) för klubbarnas alla barn och ungdomar.

Det är en träningstävling som ofta är en första tävling för de yngsta och för de lite äldre är en bra första tävling att prova att springa själv på. Det finns 5 nivåer där nivå 1 är lättast och 5 svårast.

På nivå 1 finns det glada och ledsna gubbar (lappar som visar om man är på rätt/fel väg) samt kontrollvakter vid alla kontroller. Det innebär att det finns många vuxna ute i skogen som kan hjälpa till om man är lite osäker. Man får också skugga (springa med/bakom) sitt barn eller så kan två barn springa tillsammans.

Information om var vi ska vara och vilka som är anmälda finns på Eventor https://eventor.orientering.se/Events/Show/38124 

Om ditt barn inte finns med i startlistan kan det antingen bero på att ni ännu inte är medlemmar och därför görs anmälan manuellt och kanske inte kommit in än. Är ni medlemmar och inte finns med i anmälningslistan är det bara att kontakta en ledare om ni inte kan anmäla själva i eventor. 

På träningstävlingen får alla som inte har en egen SI-pinne låna en från klubben och vid start ska man först tömma, checka och sen när man springer iväg startstämplar man. Det kommer att finnas ledare på plats som visar hur starten går till.

Vi ses vid Häradsvallen!

Skribent: Kristin Källströmer
E-post: Adressen Gömd

1000-Klubben!

Vill du vara med och stödja Nyköpings OK´s satsande Elitlöpare? 

Nu kan du stödja dessa genom att sätta in valfritt bidrag till Nyköpings OK´s Bankgiro och märka det med 1000 Klubben.

Bankgiro: 5974-6149

 

SSAB skidsäsong 2
Heilborn Skidsäsong

Noname
   

eventor_clubpage_178x42

Postadress:
Nyköpings OK - Orientering
Klubbhuset, Ekensberg
61165 Nyköping

Kontakt:
Tel: 0155288555
E-post: This is a mailto link...

Se all info