Hoppa till sidans innehåll

Vårtrippeln 2017


Ett par dagar kvar och vi har 1167 anmälda till dagtävlingen vilket innebär att vi kommer slå förra årets deltagarantal. Till natten har vi  170 anmälda vilket är en rejäl ökning jämfört med förra året - Superkul!!.

Arenabygge pågår och ikväll byggdes det bl.a. tält och fixades med el ute vid Ryssbergen. På andra håll pågår arbete med enheter, startlistor och internetuppkopplingar för resultat, planering av mat, bakning av fikabröd, finslipning av parkeringsplanering, utsättning av skärmar, och mycket mycket mera.

Här är lite saker som är bra att veta inför helgen:

- Parkering. Vi tror att det kan bli lite ont om parkeringsplatser så på lördag skulle vi vilja att så många funktionärer som möjligt parkerar längs med den väg som går mot toppen av slalombacken. Samåk gärna.

- NOK-kläder. Under tävlingarna ser det givetvis bra ut om alla som har t.ex. NOK-jacka har den på sej. Då vet de tävlande att det är en funktionär som dom kan fråga om det är något dom undrar över. Därför är det också bra om ni läser igenom PM som finns på Eventor innan så ni kan svara på var direktanmälan är, vad det finns för godsaker i Markan, var man hittar överdragskläder o.s.v. Ta gärna en sväng på arenan också så ni har koll på var saker finns.

- Rabatt hos Letro Sport. På lördagen får man 10% rabatt på ordinarie priser om man har NOK-kläder på sej (gäller alltså inte på söndagen!)

- Omplåstring. Erisabeth har hand om omplåstring och om det händer nåt allvarligare så har vi läkare bland funktionärerna att ta hjälp av, informerar mer om det på lördag. Elisabeth erbjuder också TBE-vaccinering för dom som vill ha det.

- Rivning. När tävlingarna är slut på söndag samlas vi kl.15:00 vid prispallen för att under Pesens ledning plocka ner och transportera bort allt material. Förra året var vi många och då gick det fort.

Så nu är det bara att ladda inför helgen så vi kan ge våra deltagare ett glatt och proffsigt bemötande så dom åker hem med ett positivt intryck och kommer tillbaka nästa år igen:). Stort tack på förhand för er insats!

Om det är någon som har frågor eller funderingar är det bara att höra av sej till mej, This is a mailto link eller 070-3602277. Kolla gärna in hemsidan www.vartrippeln.se för mer information.

/Mathias

Uppdaterad: 22 MAR 2017 20:29 Skribent: Mathias Lindgren
Epost: Adressen Gömd

1000-Klubben!

Vill du vara med och stödja Nyköpings OK´s satsande Elitlöpare? 

Nu kan du stödja dessa genom att sätta in valfritt bidrag till Nyköpings OK´s Bankgiro och märka det med 1000 Klubben.

Bankgiro: 5974-6149

 

SSAB skidsäsong 2
Heilborn Skidsäsong

Noname
   

eventor_clubpage_178x42

Postadress:
Nyköpings OK - Orientering
Klubbhuset, Ekensberg
61165 Nyköping

Kontakt:
Tel: 0155288555
E-post: This is a mailto link

Se all info